Laatutavaran ilme ja verkkosivut uudistuivat

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme!

Olemme päivittäneet yrityksen sekä verkkosivuston graafisen ilmeen. Tavoitteenamme oli vaalia Laatutavara.com:n pitkää perinnettä, mutta samalla kirkastaa ja selkeyttää viestiämme. Laatutavara.com on kotimaisen puoliantiikin puoliantiikin asiantunteva verkkokauppa sekä alan harrastajien ehtymätön tietopankki.

Verkkosivuston uudistuksessa tavoitteena on ollut parempi käyttökokemus: selkeämmät ja nopeammat sivut. Halusimme säilyttää sivustomme laajan tuotekatalogin historiatietoineen, sillä tiedostamme että tämä toimii kattavana hakuluettelona alan harrastajille. Verkkokaupan lisäksi selkeytimme sivuston Tietopankki-osiota, jonne on koottu runsaasti artikkeleita ja kuvastoja suomalaiseen puoliantiikkiin liittyen.

Vinkkejä uudistuneen sivuston käyttöön

  • Tuotteet-osiossa näet myydyt tuotteet aiempaa selkeämmin ”Myyty”-leimasta ja himmennetyistä tuotekuvista.
  • Myydyn tuotteen hinnan perässä on aikaleima, joka kertoo milloin tuotteen hintatieto on päivitetty. Puoliantiikin hinta kehittyy kysynnän ja tarjonnan mukaan, vuosien saatossa muutokset saattavat olla merkittäviä. Aikaleimalla varustettu hintatieto antaa viitteitä tästä kehityksestä.
  • Vitriini-osioon olemme koonneet laajasta tuotevalikoimastamme harvinaisimmat ja kenties keräilijöitä kiinnostavimmat tuotteet. Tätä osiota kannattaa seurata, sillä näitä tuotteita ei liiku kovin usein; myydyn tuotteen tilalle ei välttämättä tule vastaavaa.
  • Tietopankki-osiosta löydät kattavan Arabian koristekirjaston, suunnittelijoiden mukaan listatut tuotekuvastot, sekä erinäisten valmistajien ja tuotesarjojen kuvastoja. Jos huomaat Tietopankin tiedoissa täydennettävää, otamme mielelläme palautetta vastaan.