Muutoksia pandemian vuoksi: edullisemmat postikulut, myymälä avoinna vain sopimuksen mukaan

Olemme tehneet muutoksia Laatutavaran verkkokaupan ja myymälän toimintaan COVID19-pandemian vuoksi.

1. Kotipaketti tuo verkkokaupan tilaukset suoraan kotiovelle

Lisäsimme verkkokauppaan uuden toimitustavan: Postin Kotipaketin. Kotipaketti toimitetaan suoraan kotiovelle ja näin voidaan vähentää asiointia Postissa tai muissa noutopisteissä. Poikkeustilanteen ajan tarjoamme tämän toimitustavan samalla hinnalla kuin muut kotimaan toimitustavat. Saat tilauksellesi kotitoimituksen valitsemalla Kassa-sivulla tilauksen toimitustavaksi ”Posti: Kotipaketti”.

Löydät lisätietoja Kotipaketista ja tarkemmat toimitusehdot löydät Postin verkkosivuilta.

2. Maksuton toimitus yli 150 euron tilauksille kotimaassa

Tarjoamme ilmaisen toimituksen vapaavalintaisella toimitustavalla kaikille kotimaan tilauksille, joiden arvo on yli 150 euroa.

EU:n alueelle toimitamme maksutta yli 300 euron arvoiset tilaukset.

EU:n ulkopuolelle tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 1200 euron tilauksille sekä alle 7kg painaville yli 600 euron tilauksille, joiden osalta hyvitämme postikulun tilaukselle jälkikäteen.

3. Kauklahden myymälä avoinna vain sopimuksen mukaan

Poikkeustilanteen vuoksi Laatutavaran myymälä Espoon Kauklahdessa on avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan. Voit edelleen tulla vierailemaan liikkessä, mutta sovithan siitä etukäteen soittamalla (p. 0500 424 501).

Verkkokaupan toiminta ja tilausten käsittely jatkuu kuitenkin normaalisti. Muutokset ovat voimassa toistaiseksi niin kauan kun poikkeustilanne jatkuu.